Algemene Voorwaarden

Afspraken

Afspraken kan je eenvoudig op elk moment van de dag en week inplannen via mijn online agenda. Je kan een afspraak inplannen vanaf 24u voor afspraakmoment tot 2 maanden in de toekomst.

Indien je 2 afspraken wenst dan dien je deze apart te maken.

Tijdsblokken zijn een indicatie. In deze tijd zit ook berekend dat ik mijn praktijkruimte moet klaarzetten voor een volgende consultatie.

24 uur voor de afspraak ontvang je een gratis mail. Er bestaat ook een mogelijkheid om een SMS te ontvangen maar deze is betalend. Je dient deze optie aan te vinken.

Afspraken annuleren kan kosteloos tot 24u voor de afspraak. Wanneer je een afspraak annuleert binnen de 24u voorafgaand op de afspraak, wordt de sessie toch volledig in rekening gebracht. Dit is omdat het op zo’n korte termijn zo goed als onmogelijk is om de vrijgekomen tijd nog door te geven aan iemand anders. Een afspraak kan je gemakkelijk annuleren via mijn online agenda.

Wegens ziekte of overmacht kan het zijn dat ik een afspraak moet annuleren. Je wordt dan zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht.

Wie op een geboekte afspraak niet komt opdagen zonder annuleren of verwittigen krijgt géén nieuwe afspraak. De geboekte sessie wordt volledig in rekening gebracht.

Wie meer dan 10 minuten te laat aankomt op de afspraak kan ik omwille van tijdsgebrek geen kwalitatieve sessie meer geven. Bijgevolg zal de geboekte sessie vervallen en niet kunnen doorgaan. De geboekte sessie wordt volledig in rekening gebracht.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent a.u.b.

Registratie en gegevens

De eerste maal je een afspraak wenst, dien je met een aantal basisgegevens te registreren. Deze gegevens worden enkel door mezelf gebruikt en worden niet aan derden doorgegeven.

Betaling

De betaling gebeurt ter plaatse. Betalen kan contant , via bankcontact of payconiq app.

Wie niet op afspraak was krijgt een factuur opgezonden te voldoen binnen de 14 dagen na factuurdatum d.m.v. overschrijving. Bij niet betaling op de uiterste betaaldatum, is intrest verschuldigd van 10% van het factuurbedrag plus 50 euro administratiekosten.

Het maken van een afspraak betekent automatisch dat je je akkoord verklaart met deze algemene voorwaarden.