Hypnose

Gaan de meeste therapie-vormen je te traag?
Wil je meteen tot de kern gaan?
Wil je langdurende resultaten?

Dan is hypnose iets voor jou!
Wees niet bang, klik nog niet weg maar lees even verder, je hoeft er echt geen schrik voor te hebben.

Door hypnose ben je ontvankelijker voor suggesties en veranderingen. Hierdoor kunnen bepaalde angsten, verslavingen en gedachtenpatronen sneller doorbroken worden. Er is een direct contact met het onderbewustzijn. Daar ligt vast wie je werkelijk bent en wat je echt voelt.

Na een gesprek waarin we elkaar leren kennen en jouw hulpvraag besproken wordt, breng ik je onder een lichte hypnose waardoor je steeds bij bewustzijn blijft. Gemiddeld zijn 5 tot 8 sessies nodig.
Dadelijk bespreek ik voor jou 2 interessante trajecten!

Maar eerst wil ik je uitleggen wat hypnose is.

Ik kan me voorstellen dat jij eerst wat meer over hypnose wilt weten voor je effectief over gaat tot het maken van een afspraak.
Vandaar dat ik speciaal voor jou een reeks met enkele video’s gemaakt heb over wat hypnose is, hoe het werkt, wat je mag verwachten,…

Je kan het aanvragen door je gegevens hieronder in te vullen

Kim M over haar resultaat
De hypnose van de vorige keer doet zijn werk. De goesting naar suiker is eigenlijk weg. Ik eet ook maar drie keer per dag, zonder tussendoortjes en dat lukt tot hiertoe. Vorige week zaterdag ben ik bij Momade (overheerlijke cupcakes) geweest en gewoonlijk komt de lekkere geur me tegemoet en ik heb dit niet geroken. Ik had een aantal cupcakes gekocht om te delen met mijn dochter. Ik heb ze wel opgegeten, gewoon om te proeven en heb ze niet achter elkaar opgegeten zoals ik anders zou doen. Gewoon gegeten bij mijn eten en gedeeld. Ze waren heel lekker, maar het verlangen naar meer was er niet. Het trucje van ” de helft ” werkt. Ik heb het geprobeerd en inderdaad de helft blijft over in mijn bord. Ik ben dus blij dat het werkt.”

Sarina H over haar resultaat
Hallo Hilde, hier even een tussentijds berichtje hoe het nu met mij gaat na 1 sessie hypnose voor af te vallen. Ik ben nu op 3 weken tijd 6,2 kilo afgevallen ☺. Ik voel me super. De tussendoortjes zijn volledig verdwenen en heb al 3 weken niets zoets meer gegeten of gedronken. Wat een verschil met vroeger ?.”

 

Verandering gebeurt niet in één, twee, drie.
Vandaar dat ik 2 waardevolle pakketten voor jou heb samengesteld.
Natuurlijk kan je ook individueel een sessie bij mij inplannen, maar met één sessie gaan we geen transformatie bekomen. Het is alvast een stap in de goede richting of het kan een eerste kennismaking zijn.

Maar jij wilt verandering!

Transformatiepakket “IN BALANS”

 • Traject van 3 maanden
 • 5 individuele live gesprekken van anderhalf uur (in de praktijk of online)
 • Je ontvangt persoonlijke en op maat gemaakte opdrachten om je doel sneller te behalen
 • 5 x uitgebreid e-mailcontact
 • 2 tussendoorgesprekken (via telefoon of online) van max. 30 min om de voortgang te bespreken
 • Jouw investering bedraagt € 399,-

Transformatiepakket “IN MIJN KRACHT”

 • Traject van 6 maanden
 • 9 individuele live gesprekken van anderhalf uur (in de praktijk of online)
 • Je ontvangt persoonlijke en op maat gemaakte opdrachten om je doel sneller te behalen
 • 10 x uitgebreid e-mailcontact
 • 5 tussendoorgesprekken (via telefoon of online) van max. 30 min om de voortgang te bespreken
 • Jouw investering bedraagt € 699,-

Wil je starten met één van deze prachtige trajecten?

Wanneer je er over denkt om echt naar een doel toe te werken, dan zijn deze trajecten ideaal om jou daarin te ondersteunen. Als je bijvoorbeeld wilt vermageren, dan is dit een heel mooi doel. Maar een doel zonder plan, is slechts een droom.

Je kan dan individuele sessie langs komen, maar dan komen de excuses naar boven of er is altijd wel iets anders te doen, dan aan je droom te werken.
Bovendien komen individuele sessie duurder uit.

 

Hoe lang duurt een hypnose-sessie?
Een afspraak duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van ons gesprek kan dit uitlopen omdat ik op zo een moment niet graag op de klok zit te kijken om je buiten te kuisen. Vandaar dat ik in mijn agenda anderhalf uur voorzie.

Hoe ziet een sessie er uit?
We starten steeds met een gesprek omdat jij je echt op je gemak moet voelen. Als je nog vragen hebt over hypnose dan beantwoord ik die ook zodat je weet wat er komen zal.

Hoe voelt dat aan onder hypnose zijn?
Eigenlijk best heel fijn. Het is een diep ontspannen gevoel en je voelt je rustig. Je luistert naar mijn stem die je steeds dieper in hypnose brengt en je zal merken dat je alle geluiden rondom jou wel hoort maar dat je er niet in mee gaat. Je ogen zijn gesloten en je voelt je veilig en geborgen.

Na een hypnose ben je heel ontspannen.

 

Artikels over hypnose om te vermageren