Heerlijke diffuser recepten voor de Kerst

Nu de kerstboom er staat, wordt het tijd om je wat te inspireren met enkele diffuser recepten voor de Kerst.

Je weet uit mijn vorige blog dat ik helemaal dol ben op Christmas Spirit. Dat is een blend die werd samengesteld door Young Living zelf.

Voor degenen die zich alleen voelen en/of depressief zijn is dit een olie waar we ons weer veilig kunnen voelen. De vreugde komt terug en laat negatieve gevoelens gaan, en met meer zelfvertrouwen durf je jouw hart te openen omdat jij je veilig voelt. De olie versterkt de gevoelens en de herinneringen aan de mooie tijd van de feestdagen rondom kerst.

Het versterkt het verlangen om in die gelukkige blije tijd van veiligheid, familie en samen zijn, vreugde, geluk en de warme sfeer dat de feestdagen met kerst met zich meebrengt, te voelen.

Het zuivert bij diffuse gebruik de lucht en helpt daardoor ook degene die mentale zuivering nodig heeft. De olie kan effectief helpen bij het omgaan met diverse mentale.

Versta je nu waarom ik er van hou?

Maar hoe leuk het ook is om kant en klare blends te gebruiken, ik vind het ook bijzonder leuk om zelf aan mijn flesjes te ruiken en dingen samen te stellen. Of om recepten uit te proberen en naar eigen behoeften aan te passen.

Dan is het echt leuk dat ik mijn kennis heb van aromatherapie.
Nu als jij ook een stevige basis wilt leggen over aromatherapie dan adviseer ik je om je vandaag nog in te schrijven voor de online cursus aromatherapie! (KLIK HIER voor meer info)

Kerst - online cursus aromatherapie

Maar nu Kerst voor de deur staat wil ik enkele mooie recepten met je delen.
Zo maak je van je huis een thuis.
Een veilige haven om steeds opnieuw naar terug te keren.

En ik deel meteen een aantal recepten.
Zo kan je eens afwisselen.

Ik ben best benieuwd om te ontdekken welke jouw favoriet is!

Dat kan je steeds delen in mijn Facebookgroep (KLIK HIER)