3 tinten roze in een rollon

Hoewel ik niet zo het girly, girly type ben, wil ik het met jou eens hebben over 3 tinten roze in een rollon. Al moet ik toegeven dat een dochter in huis, met een sterk willetje, wel de roze kantjes in mij naar boven haalt.

Onze dochter is een echt meisje. Ze heeft de gave om met haar grote bruine ogen te knipperen en ze windt je zo rond haar vinger. Wat is ze schattig… als ze slaapt!

“Mama, mag ik een olietje?”

Maar voor ze gaat slapen wil ze een olietje hebben.
Bij voorkeur een roze olietje.

Van haar komt mijn inspiratie.

Maar deze 3 tinten roze in een rollon heb ik vooral voor mezelf gemaakt.

Verbinding maken met mezelf, met mijn vrouwelijkheid.

Ik koos de etherische oliën instinctief. De enige voorwaarde dat ik voor mezelf had gesteld was 3 oliën met een roze etiket. En dan pas zien of ze samen passen qua geur.

Hoe je een eigen blend maakt, leer ik jou in de online cursus aromatherapie (KLIK HIER voor meer informatie)

En ja hoor, ze matchten perfect. Alleen niet in een gelijke verdeling.
Vandaar dat dit het recept geworden is voor mijn 3 tinten roze in een rollon!

Dit kan je dan eenvoudigweg vullen met neutrale olie of V-6 van Young Living.

Een instinct blijft betrouwbaar!

Durven luisteren naar “iets” in je hoofd dat zegt dat het goed is. Luisteren naar een ingeving en er op vertrouwen. Het blijft een moeilijke opgave.

Maar lees maar eens mee over de werking van mijn instinctief gekozen oliën!

Bergamot laat de behoefte gaan om volledige controle te moeten hebben. Zodat we gemakkelijker mee kunnen vloeien met de stroom van het leven. Als we kunnen ontspannen en we vertrouwen het universum op details van elke levenssituatie, dan kunnen we de angst van het onbekende laten gaan en wordt onze eigen missie duidelijk.

De etherische olie van Ylang Ylang wordt al vele jaren gebruikt voor het balanceren van mannelijke en vrouwelijke energieën zodat harmonie ontstaat. Dit komt doordat negatieve emoties zoals woede, bezitterigheid of weinig zelfvertrouwen worden los gelaten. En het zorgt voor positieve emoties zoals vertrouwen, eigenliefde, en spirituele inzicht.

De olie helpt ook bij degene die lichamelijk of spiritueel futloos of mat zijn. Het brengt namelijk de uitlijning terug van lichaam, geest en ziel.

De olie schenkt vertrouwen en geborgenheid en zorgt voor een harmonische en rustige sfeer die stimulerend werkt op een goede conversatie, begrip en samenwerking.

Het roept gevoelens van vrede op, ontspant, verdrijft woede en stabiliseert stemmingswisselingen.

En ook Patchouli heeft een schitterende werking. Het is een sterk aardende olie en zorgt ervoor dat we contact blijven houden met ons fysieke lichaam. Het vraagt ons om in het nu te blijven dan te stressen over de dingen die buiten onze macht liggen.

Het helpt je je eigen weg te gaan en om onbegrip naast je te laten.

Het brengt evenwicht en rust en verhoogt de helderheid van de geest en daardoor je objectiviteit. Het werkt verwarmend, aardend en stimulerend. Het opent je grenzen, laat je bij jezelf blijven, geeft bescherming en daardoor kan de olie helpen tegen depressiviteit.

Een mooie blend dus, die qua geur is uitgebalanceerd!

Wil jij de etherische oliën uit proberen?

Ga via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.