Angst op een leuke manier – Halloween

Halloween komt er aan, dus is het tijd om ons klaar te stomen om te griezelen…

Angst op een leuke manier!

Heel veel mensen zijn bang van spinnen, dus dat is al griezelen op zich.
Nu wanneer je echt angst hebt van spinnen, dan help ik je er graag van af via hypnose.

In de video om deze blog aan te kondigen zeg ik wel dat ik bang ben van spinnen, maar een echte angst is dat niet. Zelf ga ik niet staan gillen en tieren. Ik kan wel verstaan dat sommige mensen dat wel hebben. Vaak omdat ze deze angst hebben door gekregen van hun ouders of van andere personen die belangrijk waren in hun kindertijd.

Laten we er samen aan werken!
Dat doen we via hypnose!

Heb je de video gemist…
Geen probleem, hier is hij nog eens!

Mijn buurvrouw, toen ik kind was, had/heeft panische angst voor spinnen. Als zij een spin zag dan hoorden we haar roepen tot bij ons thuis. Op vele verschillende manieren heb ik haar spinnen zien doden of buiten zetten, meestal met hulp van iemand.

Dus als jij ook zo angstig bent van spinnen en je wilt daar iets aan doen, kom langs voor een hypnosesessie!

Het leven is veel te mooi om echt angstig te zijn!

Maar nu is het tijd om verder te gaan over angst op een leuke manier en over Halloween!

Halloween kan je echt leuk maken!

Pimp je diffuser

Om te beginnen kan je net als mij je diffusers van Young Living in een leuk kleedje steken. Al dan niet met de kinderen.

Onder de video’s staat een PDF die je kan gebruiken.

PDF – Pimp je diffuser voor Halloween (KLIK HIER)

Ik vind het echt een heel leuk resultaat!

Kijk je mee naar mijn 2 dewdrop diffusers?

En ook mijn ARIA kreeg een make-over

Aria diffuser van Young Living - Halloween