Aromatherapie en voetreflexologie

Graag nodig ik jullie uit om samen met mij te duiken in de aromatische wereld van etherische oliën – een wereld waar geuren niet alleen onze zintuigen prikkelen, maar ook een diepe invloed hebben op ons welzijn.

Etherische oliën zijn de essentie van planten, geëxtraheerd en geconcentreerd, en ze bieden een schat aan voordelen voor lichaam en geest. Voor iedere vrouw die klaar staat om haar leven bewust in eigen handen te nemen en de tijd neemt voor zelfzorg, laat dit een liefdevolle gids zijn naar de basis van etherische oliën en hoe deze natuurlijke wonderen je kunnen ondersteunen op je pad naar welzijn.

Duik in de Premium Starter Kit

Deze kit is je allereerste stap naar een leven vol aroma’s die niet alleen je huis verfrissen maar ook je geest en lichaam voeden. Van de verkwikkende Dewdrop Diffuser tot de zachte kracht van etherische oliën zoals Lavender en Peppermint, elke component is een belofte van kalmte, balans en hernieuwde energie.

  • Dewdrop Diffuser: Een elegante manier om je thuisomgeving te transformeren met de verfrissende en zuiverende kracht van etherische oliën.
  • Young Living Stress Away®: Een zachte uitnodiging om de stress van de dag van je af te laten glijden, perfect na een lange dag of een intensieve voetreflexologiesessie.
  • Lavender en Peppermint: Twee oliën die bekend staan om hun kalmerende en verfrissende eigenschappen. Lavendel helpt bij ontspanning voor het slapengaan, terwijl pepermunt verkwikt en de focus verhoogt.
  • Lemon en Frankincense: Lemon biedt een heldere, opbeurende geur, ideaal voor het verfrissen van je leefruimte. Frankincense, bekend om zijn diepe spirituele en meditatieve kwaliteiten, ondersteunt innerlijke balans en rust.
  • Di-Gize, Thieves®, en Purification®: Deze oliën bieden ondersteuning voor je spijsvertering (Di-Gize), helpen je immuunsysteem versterken (Thieves®), en zuiveren de lucht (Purification®).
  • Young Living R.C.® en Copaiba: R.C.® helpt de ademhaling te ondersteunen, terwijl Copaiba bekend staat om zijn kalmerende effecten op het lichaam.
  • Blue Relief en Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex: Voor diegenen die een natuurlijke verlichting zoeken, biedt Blue Relief troost en warmte. De V-6® olie is perfect voor het verdunnen en aanbrengen van de etherische oliën op de huid.

Deze prachtige kit kan je via mij bestellen: https://hildeschoonjans.be/ja/
Bovendien ontvang je GRATIS de online cursus aromatherapie er bovenop!

De kracht van combinatie: Voetreflexologie en etherische oliën

Stel je voor: na een diep ontspannende voetreflexologiesessie in mijn praktijk, kom je thuis en zet je jouw Dewdrop Diffuser aan met een paar druppels Stress Away®. Terwijl de serene geur zich verspreidt, herleef je de rust en kalmte van de sessie, verleng je het gevoel van welzijn en veranker je de ervaring dieper in je bewustzijn.

Met de starterskit in handen kun je de weldaden van voetreflexologie verlengen en integreren in je dagelijkse leven. Gebruik Lavender voor een ontspannend voetbad voor het slapengaan, of verkwik je zintuigen in de ochtend met een druppel Peppermint op je polsen.

Een uitnodiging

Lieve dames, ik nodig jullie uit om deze prachtige tools te verkennen en te integreren in jullie pad naar zelfzorg en bewust leven. Of je nu nieuwsgierig bent naar de helende kracht van voetreflexologie, of je reeds bestaande praktijk wilt verdiepen met de ondersteuning van etherische oliën, de Premium Starter Kit biedt alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Laat deze kit een startpunt zijn voor een leven waarin je actief kiest voor je welzijn, je huis vult met zuiverende geuren, en elke dag een stap zet op het pad van zelfontdekking en -zorg. Ik sta klaar om je te begeleiden en ondersteunen in dit proces, met open armen en een hart vol verwelkoming in mijn praktijk.

KLIK HIER om een afspraak te maken voor een ontspannende voetreflexologie in combinatie met etherische oliën.

Tot snel!

PS: Wil je net als mij anderen ondersteunen d.m.v. voetreflexologie?
Start dan vandaag nog met de online basiscursus voetreflexologie.

https://reflexology4u.be/over-reflexology4u/voetreflexologie/online-cursus-voetreflexologie/