Heb je nog voldoende te geven?

Hoe voetreflexologie jou helpt en jouw omgeving

Mensen helpen is een passie. Maar heb jij nog genoeg te geven?
Toen ik begon met voetreflexologie gaf mijn zus, die mijn oefenpersoon was, aan dat ze op wolkjes liep. En zo voelt het ook aan. De hemelse rust die over je neer komt. Eens even elke cel in jouw lichaam tot rust laten komen. Terug naar jouw kernwaarden, connecteren met je gevoelige, zachtaardige kant. Je natuurlijk geduld opnieuw naar boven halen.

Ga maar eens na wie jij echt bent met je volle mogelijkheden.

En dan wil ik je nu uitnodigen om in je lichaam te voelen waar je tegenaan loopt.
Dat is waar ik jou d.m.v. voetreflexologie kan ondersteunen!

Door de drukte kan je niet meer geven

Door de drukte van het leven of door je baas en de bureaucratische structuren voel jij je steeds meer klem gezet of in een hoek gedreven. De nadruk ligt te veel op presteren en te weinig op het helpen van medemensen. Er is geen tijd en ruimte meer om echt contact te maken met anderen.

Je voelt je daar echt niet goed bij en het knaagt.
Eigenlijk word je er ziek door.

Maar als jij je niet goed voelt, of je bent ziek, dan kan je anderen niet helpen zoals jij eigenlijk zou willen en dat frustreert je. Langzaam maar zeker zak je weg in een put waar het moeilijk is om alleen uit te klauteren.

Laat me je helpen.
Laten we samen werken om van jou opnieuw die prachtige vrouw te worden die je altijd al was.
Opnieuw in jouw kracht komen.

En vanuit die kracht kan jij onvoorwaardelijk geven.
Want je bent een gever en dat is helemaal ok.
Al moet je weten dat je niets kan geven wat je zelf niet hebt.

Dus het is belangrijk om jezelf op de eerste plaats te zetten.
Ook al ligt dat niet in jouw aard.

Maar samen lukt ons dat.
Op jouw eigen tempo, elke keer een stap vooruit.
Stap voor stap! Neem zeker een kijkje op mijn pagina over mijn praktijk (KLIK HIER)

Ik kijk er echt naar uit om jou te ontmoeten want jij nam de moeite om dit tot het einde te lezen.

Jij bent echt een prachtig persoon en je verdient het om zelf me-time in te lassen.

Maak dus nu een afspraak via mijn online agenda.

afspraak maken met Hilde Schoonjans