Het geheim ontsluierd – poetsen zonder kuisen

Wat is er nu fijner dan een pas gepoetst huis. Ik kan daar enorm van genieten. Natuurlijk heb ik niet steeds de energie of de tijd om ons hele huis van onder tot boven te poetsen. Vandaar deze blog waar ik het geheim ontsluier van poetsen zonder kuisen! Zo kan jij meer genieten van je leven, meer tijd om echt leuke dingen te doen,…

Het geheim ontsluierd – poetsen zonder kuisen

Het geheim is heel eenvoudig! Ik gebruik etherische oliën om een sfeer te scheppen dat vergelijkbaar is met een pas gepoetst huis. Natuurlijk moet je zorgen dat je huis wel opgeruimd is. Zo creëer je ruimte. En met die ruimte meteen ook nieuwe mogelijkheden.

Dat zal je vast ook al ervaren hebben dat als jouw huis, of je bureau opgeruimd is, het veel aangenamer is om er te vertoeven. Meer energie, productiever, een ontspannen gevoel,…

Geur speelt hier een extra ondersteunede rol in.

De 80/20 regel

Het gekuiste gevoel is heerlijk. En soms heb je voldoende aan de 80/20 regel. Deze leg ik uit in mijn gratis e-boek dus vraag het zeker aan! Gewoon hieronder je gegevens invullen, en je mail nakijken. Zeker ook eens in de spam-folder kijken want daar durven mijn mails jammer genoeg al eens in terecht komen.

Maar goed, jij wilt graag de diffuser blends die je huis doen ruiken alsof je net hebt gepoetst van onder tot boven.

De etherische oliën kan je bestellen via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.

Poetsen zonder kuisen, ik ben benieuwd naar jouw favoriete diffuser recept! Dit mag je steeds delen in de Facebookgroep (KLIK HIER) Enne, nu je minder hoeft te poetsen blijft er wat meer tijd over voor jezelf! Jaja, jij bent het waard om iets voor jezelf te doen.

Zo kan je bijvoorbeeld een SPA-dagje bij je thuis doen. KLIK HIER om naar het artikel van mijn collega te gaan.