Meer kwaliteit in je leven, start hier!

Meer kwaliteit in je leven, wat versta jij daar onder?
Ik kan me voorstellen dat kwaliteit voor jou een andere invulling is dan kwaliteit voor mij.
Gewoon omdat we voor een deel andere waarden hebben.

Hecht jij veel waarde aan je gezin?
Hecht je veel waarde aan een mooi huis?
Of vind jij een luxe vakantie een meerwaarde in je leven?

Weet dat er geen foute antwoorden zijn op bovenstaande vragen!
The sky is the limit.

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde: we denken in beelden en video’s.
Dat gaat via ons bewustzijn.
En ons bewustzijn wordt geprikkeld via onze 5 antennes, onze zintuigen.

Stickman - zintuigen

Met deze zintuigen gaan we verder aan de slag omdat ze zo waardevol zijn voor ons bewustzijn.

Als je een verandering wilt, dan moet je je er eerst bewust van worden.

Dat klinkt best ingewikkeld, want wat wil jij nu eigenlijk?

Veel van mijn cliënten in mijn praktijk weten niet wat ze willen.
Gelukkig voelen ze wel aan dat ze iets anders willen en vragen me om mijn deskundige hulp om hen bij te staan. Ook jij bent het waard om te groeien in je leven.

Maak dus zeker een afspraak voor een coaching-sessie via mijn online agenda!

afspraak maken met Hilde Schoonjans

Meer kwaliteit met je zintuigen

Horen, proeven, voelen, zien en ruiken.
Dat zijn de zintuigen waar we mee aan de slag gaan.

Nu we weten wat we willen worden we architecten van ons eigen leven.
Een architect ziet een stuk grond en luistert naar de wensen van de toekomstige bewoners.

Vanuit het niets ontstaat een huis.

Maar dat huis staat er niet op 1, 2, 3 en knip!

Dat gaat stap voor stap. Met het nodige denkwerk, investering, actie en tijd!
Dus besef dat kwaliteit in je leven ook niet op 1, 2, 3 en knip komt.

En dat is nu net wat heel veel mensen verwachten.
Dat het allemaal meteen en snel gebeurt.

Geloof me, ik ben zelf heel ongeduldig!
Maar dit ongeduld heb ik al voor een groot deel opzij kunnen schuiven omdat ik weet dat tijd een belangrijke factor is om iets te bekomen. Op dit moment ben ik op een punt gekomen dat ik kan genieten van de veranderingen die aan het gebeuren zijn.

Nog meer leven in het hier en nu!

Meer kwaliteit in je leven is bewust kiezen.
Met aandacht je gedachten richten op wat je wilt.

Zelf werk ik met een moodboard.
Hoe je dit maakt leg ik uit in mijn webinar: Etherische oliën 101 omdat ik daarvoor ook etherische oliën gebruik. Hoe meer zintuigen je bewust gebruikt hoe gemakkelijker je een beeld van kan vormen en het kan beleven.

Wil de volledige informatie, meld je dan hieronder GRATIS aan voor het webinar!


Hoe start je aan een leven met meer kwaliteit?

Een architect begint vanuit een idee en tekent dit uit op papier. Ja in deze tijd is het op de computer. Maar er wordt een beeld gevormd van het huis. Een beeld dat kan gezien worden.

We denken in beelden en deze beelden maken we concreter door ze op papier te zetten.
Mocht je kunnen starten van een blanco blad en je hebt alle middelen… Wat zou jij dan op je blad tekenen, welke woorden passen bij jouw leven vol kwaliteit,… Welke beelden?

The sky is the limit

Waarom is dit nu belangrijk?

Ons bewustzijn heeft geen besef van realiteit of “droombeeld”.
Door dit droombeeld te laten leven in je gedachten, met alle zintuigen die geactiveerd worden, gaat de weerstand die geprogrammeerd zit in je onderbewustzijn verminderen.

Wanneer een situatie zich voordoet die een opening is naar je leven met meer kwaliteit, zal je deze kans sneller aannemen.

En het werkt keer op keer!
Ik heb ervaren dat beelden vanuit onze kindertijd bijzonder krachtig zijn.


Een concreet voorbeeld

Toen ik 16 jaar was of 17, ik zou het moeten opzoeken want ik herinner me het moment nog levendig, mocht ik mee rijden met een SMART. Wat een toffe auto was dat. Semi- automatisch. Met een tikje ga je een versnelling hoger. De hoeveelheid brandstof is niet met een wijzertje aangegeven maar met 5 ovaaltjes. Dat rijdt gewoon zalig, parkeren gaat vlot,…

Enkele jaren later begon ik met werken. Ik reed rond met de auto van mijn mama (waarvoor ik nog heel dankbaar ben) maar op een bepaald moment begon dat wat lastig te worden. Dus gingen we op zoek naar een kleine betaalbare wagen.

Ik ben niet het type dat geduldig alle garages gaat aflopen om prijzen te vergelijken. Dus gingen we, naar een autohandelaar met nieuwe stockwagens maar verschillende merken. Met “we” bedoel ik: mijn ouders en ik. Als jong volwassene is de raad van mama en papa toch wel handig.

We kwamen aan en in de toonzaal stond te blinken…

Een prachtige SMART cabrio.

eerste wagen

De auto’s die ik eerst voor ogen had kregen eens een blik van mij, maar mijn aandacht ging toch naar de SMART. Na een proefrit en even iets gaan drinken met mama en papa kocht ik de wagen.

Mijn eerste eigen wagen!

Wat heb ik er leuke herinneringen aan.
Al moet ik toegeven dat ik wel wat nare ervaringen er ook mee had.
Weet je, met zo een opvallende wagen zijn er automobilisten die dan eens stoer willen zijn en op de autostrade naast je blijven hangen. Brrr…

Of als… en dat is dan best grappig achteraf…
Mijn man en ik (toen waren we nog niet getrouwd) kochten samen een televisie. Omdat ik niet goed groottes kan inschatten was de televisie te groot voor de auto. Dus we deden het dak open en reden in het putje van de winter cabrio! TV naar ons appartement brengen en dan…
… kregen we het dak niet meer dicht!

Dus ik met de cabrio, super koud, van Gent naar Lokeren gereden om de wagen in de garage van mijn ouders te zetten. En de volgende dag naar Sint-Niklaas om te leren hoe ik het dak goed kon dicht doen.

Wat een super toffe wagen om te rijden!

Onze auto met slechts 2 plaatsen was te klein en gingen we op zoek naar een nieuwe wagen, want ons eerste kindje was er!

Djurre van Hanegem

Beelden zijn krachtig

Beelden uit de kindertijd zijn krachtig. Maar dat wil daarom niet zeggen dat je vast moet hangen aan je negatieve ervaringen. Die zitten in je onderbewustzijn en zijn te overschrijven. Mijn favoriete manier is hypnose.

Kies de kwaliteit van je beelden!

Wat wil jij meer in je leven?

Leef je leven!
Daar heb jij recht op!


Wil je nog meer info?

Oh, ik ben nog lang niet uitverteld.
Ik wil je juist nog heel veel vertellen.

Ik heb zelf altijd al een mooi leven gehad.
Natuurlijk heb ik klappen gekregen van het leven.
Zelfs al klappen van een man!

Maar ik stel me recht, kijk naar mezelf en ik ga verder.
Er is maar één weg en dat is de weg vooruit.

Meer kwaliteit in mijn leven, of beter gezegd, een boost in mijn leven kwam door de etherische oliën van Young Living. Daarvoor werkte ik al met etherische oliën maar nu ik die van Young Living ervaren heb, weet ik dat er toch echt een verschil in werking is afhankelijk van de kwaliteit.

Mijn emoties kan ik gemakkelijk transformeren naar positief door de diffuser op te zetten met een geurtje dat ik op dat moment lekker ruikt. Etherische oliën hebben na 22 seconden al een effect op je limbische systeem.

Waarom het niet lukt…

En toch saboteren we onszelf bij momenten. En ik weet zeker dat veel andere mensen dat ook hebben!

Soms kom je in die stemming waarin je gewoon door het leven gaat, zonder nadenken en in de sleur. Je bent omringd door allerlei dingen waarvan je weet dat die kunnen helpen, je oliën staan daar op het schap. Het enige dat je hoeft te doen is naar de keuken gaan om een ​​flesje te openen en een paar  druppels in je diffuser te doen.

Of loop naar buiten omdat het zonnig is en je weet dat het je beter doet voelen.

Maar dat doe je gewoon niet.
Je voelt je zo slecht dat je dat niet eens wilt doen!

Ik heb het gevoel dat velen van ons daar soms mee worstelen…
Dus als jij dit ook ervaart, lees dan zeker nog even verder!

Het liefst van al zou ik naar je toe komen, je diffuser vullen met wat water en enkele druppels etherische olie. Maar jij weet ook dat ik niet elke dag opnieuw aan jouw deur kan staan om dat te doen.

In eerste plaats moet je goed beseffen dat jij recht hebt op een mooi leven!
Claim je goede momenten op.
Jij bent dat waard!


Soms vergeten we dat wel eens…

Jij bent een vrouw en jij hebt een taak op deze wereld.
Er is een reden van bestaan.

Misschien heb je hem nog niet helemaal ontdekt maar weet dat jij een belangrijke rol vervuld.
Die rol kan zijn als moeder, een inspiratie voor je kinderen.
Want kinderen doen niet wat jij zegt, ze doen wat jij doet!

En daarvoor alleen al moet jij jezelf op de eerste plaats zetten en je leven zo gelukkig mogelijk leven.

Jij moet enige actie ondernemen, een kleine stap zetten en de keuze maken!
Wees je bewust en zeg iets in de aard van: “op dit moment voel ik me niet goed. Dit wil ik graag veranderen en wil meer energie en vreugde in mijn leven. Dit doe ik door een kleine stap te zetten. Ik ben dankbaar voor wat ik tot nu toe heb en sta open om meer goede dingen te ontvangen in mijn leven.”

Ik versta dat als je echt in een depressie zit, dat ogenschijnlijk makkelijke taken al loodzwaar aanvoelen. Ga dan naar een arts om jou te ondersteunen met medicatie. Etherische oliën gaan je leven ondersteunen maar zullen te weinig zijn om je helemaal vooruit te krijgen.

Besef ook dat enkel medicatie je ook niet vooruit helpt.
Jij bent de architect van jouw leven!
Ik kan je hierin ondersteunen d.m.v. coaching.

Architect van je leven

Ben jij klaar om meer kwaliteit te ervaren in jouw leven?