Winter inspiratie om je leven warm te maken

Tijdens de winter kunnen we allemaal wel een beetje magie gebruiken.
Ik inspireer je graag in deze korte video. Ontdek hier je winterinspiratie!

Natuurlijk valt er nog veel meer te doen met etherische olie en dat deel ik met jou tijdens een online live presentatie: Etherische Oliën 101.

Deze presentatie is helemaal GRATIS en je kan het volgen van achter jouw PC, tablet, smartphone,… op verschillende tijdstippen.

Mijn doel is om eerst en vooral mijn levensstijl te verbeteren door kleine aanpassingen.
Ik ga komende tijd op zoek naar manieren om chemische troep te vervangen door natuurlijke middelen.

In de video toonde ik je al een heel eenvoudige luchtverfrisser.
Een ideale vervanger voor producten zoals Febrèze om nare geurtjes te neutraliseren. Oh, en ik heb zelfs een middeltje om geuren van frietjes en fondue en weet ik veel welke geuren in huis hangen van het eten. Want in de winter hebben we minder de neiging om te verluchten!
KLIK HIER voor het artikel!

In de winter en tijdens de feestdagen wensen we elkaar een goede gezondheid toe, maar hoe kunnen we gezond zijn als we constant ons lichaam belasten met chemische troep?

Een leven vol chemicaliën:

  • maakt je zwak
  • maakt jou ziek
  • belast je immuunsysteem
  • maakt je moe en houden je tegen om een lang en energiek leven te leiden.

In de winter en door het vele bezoek dat over de vloer komt, moet je meer kuisten. Maar wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat vb. kuisen met een traditionele allesreiniger even belastend is voor je lichaam als 20 sigaretten per dag roken!!!

Er zijn meer dan 185.000 chemische stoffen die in jouw producten gebruikt worden. Zoals in je huishoudproducten, zeep, shampoo, luchtverfrissers, deodorant, fastfood en zoveel meer!

Waarom etherische oliën zo belangrijk zijn, ook in de winter

Etherische oliën zijn de perfecte SNELLE & GEMAKKELIJKE oplossing voor body, mind & spirit!

Dus is het hoog tijd om ons leven in enkele maanden om te schakelen zodat we opnieuw vol levenslust en vitaliteit onze dromen kunnen verwezenlijken.

Actie, actie, actie
en meld je aan voor deze GRATIS presentatie!

Samen werken wij aan een gezond en natuurlijk leven!

En voel je vrij dit te delen, want ik wens een wereld vol mensen in goede gezondheid en een vermindering van chemische troep. Dit begint vanuit onze kracht!