Frustratie, woede en onmacht de kop indrukken

Iedereen weet dat je frustratie, woede en onmacht niet online mag gooien omdat het als een boemerang terug komt. Maar dit ga ik nu eens vierkant aan mijn laars lappen want het moet er gewoon uit!

omgaan met frustratie, woede boosheid

Weet je wat me boos maakt… Mensen die de kansen die voor hun neus liggen niet met beide handen aannemen en er iets mee doen. Langs de ene kant versta ik dat je er nog niets mee doet omdat je de mogelijkheden nog niet helemaal beet hebt. Langs de andere kant vind ik het wat zonde want het leven is avontuur en nieuwe dingen uitproberen.

Het leven begint pas eens je uit je comfortzone stapt!

En geloof me het leven is mooi!

Spijt van de kansen die je hebt laten liggen, heeft nu geen nut meer dus daar ga ik nu niet op ingaan. Zelf heb ik ook kansen laten liggen en waarschijnlijk laat ik er nu ook nog steeds liggen. Maar goed, het leven is steeds een evenwicht vinden tussen kansen nemen en uitwerken en dan ook voldoende tijd nemen voor jezelf, je gezin, het huishouden,…

Dus daar komt soms die frustratie en woede de kop opsteken naar mezelf toe.
Je weet, als je me al een tijdje volgt, dat dit emoties zijn die eens kunnen maar waar ik niet in blijf hangen. Dankzij mijn etherische oliën kan ik deze negatieve emoties, die een lage frequentie hebben, snel omdraaien naar opnieuw positieve vibes.

Het leven is mooi, al moet je het zelf mooi maken

Daar knelt het schoentje bij veel mensen!

Mensen blijven liever veilig in hun vertrouwde omgeving en gewoontes. Misschien ben je ook wel zo… In principe is dat voor mij prima want jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen keuzes en jouw eigen leven.

En dan komt de onmacht in mij naar boven. Wat ook een lage frequentie heeft en een negatieve vibratie. Je ziet, wanneer je in deze frequentie terecht komt, dan trekt dat je volledige leven naar beneden. Het lijkt dan of je de ene na de andere tegenslag aantrekt. Het lijkt niet alleen zo, het is ook zo.

Wanneer je leeft vanuit een hoge vibratie, dan trek je ook meer leuke dingen aan. Je ziet meer leuke kanten van het leven en je wereld wordt weer ruimer. Je daadkracht verhoogt en daardoor haal je successen binnen. Je hebt een leuke vibe dus mensen geven je vaker een compliment, je hecht wat meer belang aan je gezondheid dus je voelt je fitter, je hebt meer energie, je hebt fut om leuke dingen te doen met je partner en je kinderen,…

Maar ja… hoe kom je nu van de situatie waarin je nu bent naar de situatie die je eigenlijk zou willen?

Ik weet dat dit nu heel vreemd zal klinken maar dankzij het toevoegen van etherische oliën in jouw leven, ga jij jouw vibratie verhogen. De etherische oliën werken heel snel in op je gemoedstoestand. Waardoor je die negatieve gevoelens kan transformeren naar positieve.

Ontdek ik deze video wat ik bedoel met vibratie en frequentie.

Beloof me nu wel dat je niet meteen naar het warenhuis holt om enkele olietjes want geloof mij, er is heel veel rommel op de markt met een etiket van etherische olie.

Daarom leg ik jou graag het hoe, wat en waarom uit van etherische oliën.
Je kan je hiervoor gratis aanmelden en ik herhaal dit webinar een aantal keren dus er is vast wel een moment bij dat je schikt.

Het enige wat je moet doen is je registreren via onderstaand formulier.

Zeggen de etherische oliën je helemaal niets, dan heb ik daar respect voor. Ik vind het jammer want ze zijn een snelweg naar verandering. Dus minder frustratie, woede en onmacht. Maar dat wil niet zeggen dat je gedoemd bent om in je situatie te blijven zoals die nu is.

Zelf je frustratie, woede en onmacht aanpakken

Je kan het ook zelf aanpakken. Maar wat heb je daar voor nodig: wilskracht en volharding.
Toegegeven, niet iedereen heeft dat. Slechts 5% van de bevolking. En ik durf het eerlijk toegeven. Daar heb ik fouten in gemaakt in mijn jeugdig en naïef enthousiasme.

Gelukkig weet ik meer en heb ik vooroordelen en oogkleppen langs me heen gelegd!

Nu is het focus op andere vrouwen ondersteunen om hun leven weer een leuke wending te geven.
En dat doe ik in mijn praktijk via coaching, voetreflexologie en hypnose.

Hoe ik rust krijg!

En dus mijn olie-avontuur heeft mij alvast de rust gegeven wanneer ik rust nodig had, een schop onder mijn kont bij een dip, een betere nachtrust en zoveel meer. Dit wil ik met jou delen! Ik wil jou helpen om vooruit te raken in jouw leven.

Frustratie, woede en onmacht, ze overkomen me wel eens maar ik ga er niet langer in mee! Ik vertel je er alles over in het webinar!

Toch kan ik dan even mijmeren en nadenken wat een zonde dat het is als mensen niet in het olie-avontuur stappen want naast de vele positieve effecten op jou en je gezin, kan je jouw verhaal delen met anderen en zo anderen motiveren en inspireren.

Maar dat vertel ik in een volgende blog!

Geef in de tussentijd dit bericht een duimpje of deel het via jouw favoriete sociale media. Vanaf nu is het gedaan met frustratie, woede en onmacht!