Ga je met me mee naar boven?

Niels Destadsbader zingt “ga je met me mee naar boven”. Hij zingt het niet alleen, hij smeekt het zelfs! Menig vrouwenharten doet hij sneller slaan. Je weet toch over welk liedje ik het heb hé!

Wel opletten want het is een liedje dat in je hoofd blijft hangen…
Zelfs onze dochter van 3 zingt al mee… “O,O,O… Ga mee naar boven” Super grappig om haar bezig te horen!

En hoewel ik zijn liedjes graag hoor en zelfs voor een groot deel kan meezingen, is hij niet de man die mijn hart sneller doet slaan. Tja, ik heb een liefdevolle relatie met mijn echtgenoot. Gevuld met respect en de nodige vrijheid. Ondersteunend en begripvol.
Waarom zou ik mijn hoofd dan vol moeten steken met de gedachte dat een andere man fantastisch is? Want vergis je niet… Verliefdheid is pure chemie in je hersenen, gestuurd door gedachten!

Verliefdheid

Maar wat doe je eens de verliefdheid voorbij is?
En is het nog mogelijk om opnieuw verliefd te worden op je partner als de relatie een dip kent?

Ga je met me mee naar boven?

Natuurlijk ga ik met jou mee naar boven!

Mijn doel is dat jij als vrouw gelukkig bent op elk vlak van je leven en dus horen slaapkamertips er zeker ook bij!

Ik ga me niet uitspreken over wat de norm is, want eerlijk waar… Wat is er normaal?
Het moet gewoon prettig zijn voor jullie beiden. En als jullie libido eens op een lager pitje staat, dan is dat helemaal geen probleem! Zolang jullie een open communicatie hebben en respect voor elkaar. En ja, af en toe wat geduld en begrip horen er ook bij. Het leven is een heuse ratrace! En het is de bedoeling dat jullie huis aanvoelt als een thuis die veilig is en waar jullie rust ervaren.

Daar gaan we samen aan werken want er valt heel wat te vertellen over het libido. Zowel van de man als van de vrouw!

De kortste weg om je libido te verhogen

De kortste weg om je libido te verhogen is d.m.v. hypnose.
Door de drukte van het leven worden we meegezogen en daarbij verlies je de oorspronkelijke gevoelens die jij had voor je partner. Ooit was er een moment dat jij je partner de meest opwindendste man vond van de hele planeet. Als je partner een vrouw is, dan verander jij in je gedachten maar even de tekst. Steeds “hem/haar” schrijven is ook niet echt vlot om te schrijven en te lezen…

Dus jouw partner was op een bepaald moment de man van je leven. Die keuze heb jij bewust gemaakt! En misschien trouwden jullie of kregen jullie kinderen om dit extra te bezegelen.

Maar laten we eerlijk zijn… Verliefdheid is een tijdelijk iets!

Het leven komt er snel in tussen. We worden gedwongen om in de realiteit te leven. We veranderen als persoon. Praktische dingen waar we stress van krijgen doorprikken de verliefdheid. En de rekeningen blijven komen, kinderen vragen aandacht, boodschappen en huishouden moet worden gedaan en eigenlijk ben je gewoon te moe om te investeren in jouw relatie. Er is nog een vlammetje maar door de drukte en vermoeidheid kan je er geen laaiend vuur meer van maken.

D.m.v. hypnose is het mogelijk om dat kleine vlammetje terug aan te wakkeren!

Maak nu je afspraak via mijn online agenda.

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van deze cliché bucket list!

Valentine bucket list

Libido verhogen met etherische oliën

Wanneer je het libido wilt verhogen met etherische oliën dan is er een verschil in aanpak tussen vrouwen en mannen. Naast het psychische aspect kan de oorzaak ook lichamelijk liggen. Al weet jij ondertussen, net zo goed als ik, dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn.

Je kan gewoon echt te moe zijn. En daar valt maar één ding aan te doen en dat is slapen!
Lees mijn blog over de “winterslaap” (KLIK HIER)

Beter slapen

Je kan helemaal doorgedraaid zijn van de stress. Maar dat is niet het beste excuus. Want seks is ontspannend. Eerst wordt in het lichaam een spanning opgebouwd en dan komt de ontlading. Al is seks wel fijner wanneer je ontspannen bent en je ook echt in het nu bent.
Mijn blogberichten staan vol met tips om je hoofd leeg te maken en te ontspannen. En als je geen zin hebt om alles af te lopen, maak dan een afspraak voor een voetreflexologie.

afspraak maken met Hilde Schoonjans
Meer ontspannen

Met etherische oliën kan je echt alle kanten uit!

Wil je een stevige basiscursus Aromatherapie volgen?
Neem dan zeker HIER een kijkje naar de informatie over de basiscursus.

Voor vrouwen schuif ik deze 3 etherische oliën naar voor: Ylang Ylang, Clary Sage en Nutmeg.

Voor mannen deze 3: Ylang Ylang, Black Pepper en Nutmeg

Ylang Ylang brengt evenwicht tussen seksuele gevoelens en het libido. De geur tilt de seksuele energie naar een hoger niveau en ondersteunt verbondenheid.

Clary Sage verhoogt seksuele lusten, vooral bij vrouwen, door het uitbalanceren van de hormonen.

Black Pepper stimuleert de energie en daadkracht. Het stimuleert het metabolisme en verhoogt de adrenaline in de bloedstroom. (Studie uit 2002 van Haze, et al.)

Nutmeg ondersteunt het zenuwstelsel en helpt frigiditeit overwinnen.

Maak een rollon van deze oliën en smeer 1 tot 3 keer per dag in de nek, schouders en onderrug.

Libido verhogen - mee naar boven

Blijf me volgen want er komen nog BLOG berichten aan rond het thema Valentijn en liefde! Maar geef dit bericht alvast een dikke duim omhoog!