Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen?

Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen? De meesten van jullie kennen het liedje wel van Samsom&Gert. Een lied waar velen van ons mee zijn opgegroeid of die het eindeloos gehoord hebben omdat hun kinderen er naar luisterden.

Een heerlijk liedje!

En natuurlijk droom je wel eens van het grote lot winnen…

Maar wat zou jij doen als je 10 miljoen had?

Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen?

Neem pen en papier, en als je etherische oliën hebt, mag je deze er ook bij nemen.

Enkele voorbeelden: Lavender, Frankincense, Abundance, Awaken, Believe, Brain Power, Build Your Dream, Clarity, Common Sense, Grounding, Harmony, Highest Potential, Journey On, Joy, Light the Fire, Live Your Passion, Magnify Your Purpose, Motivation, Present Time, Sacred Mountain, Stress Away, Valor,…

De etherische oliën kan je rechtstreeks bestellen bij Young Living via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans
Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.
En lukt het niet, stuur me dan even een mail!

Je kiest een olie uit waar je blij van wordt!

Doe een druppel in je handpalm, even wrijven in je handen en nu heel bewust ruiken aan de etherische olie. Sluit je ogen en droom weg… Hoe ziet jouw ideale leven er uit?

Hoe vul jij je dagen, wat eet je, wat doe je van sport, wie zijn je vrienden,…

Neem maar even de tijd om het je eigen te maken.
Probeer meteen ook om je er een glashelder beeld van te vormen.

Wanneer je een beeld hebt, neem je jouw pen en papier erbij en noteer je alles waar jij echt blij van wordt.

Deze oefening heb ik zelf al heel veel keren gedaan en het brengt me steeds dichter bij de persoon die ik diep in mijn hart wil zijn. Ik ben er nog zeker niet maar ik geniet wel van de weg ernaartoe. En dat is een tip die ik jou meteen ook wil meegeven. Het is niet het doel op zich dat belangrijk is, maar ook de stappen die jij neemt richting je doel.

Mijn motto is: leef in het nu, met je ogen op de toekomst!

M.a.w. doe elke dag iets wat je gelukkig maakt en dat deze dag de moeite waard maakte. Dat kunnen kleine dingen zijn zoals een kop verse kruidenthee drinken terwijl je naar de vogels en vlinder in je tuin kijkt, een goed gesprek met iemand,…

Mijn voorbeelden van afgelopen dagen:

  • creatief bezig zijn (een potje draaien, een aquarelschilderij)
  • mijn mama helpen door haar te halen en brengen naar de garage, haar auto moest op onderhoud
  • een verhaal luisteren via mijn telefoon (zot waarvoor ik dat toestel allemaal gebruik, en bellen staat op de laatste plaats)
  • een cliënt helpen d.m.v. voetreflexologie die getrokken en wenend van de pijn binnen komt en een uur later met een lach tot achter haar oren naar buiten gaat
  • de buisjes met zonnebloempitten vullen voor de vogeltjes in de tuin
  • samen met één van onze kinderen een tekening maken
  • een studente voetreflexologie opnieuw op weg helpen na even stil gelegen te hebben

Kleine dingen kunnen echt het verschil maken!
Zeker wanneer je daar voldoende aandacht aan geeft.

We hebben te vaak de neiging om steeds opnieuw negatieve dingen te herhalen (in ons hoofd). Dat patroon moet je doorbreken.

Hoe doorbreek je een negatief denkpatroon?

Ik zou zeggen, kom eens langs voor een voetreflexologie.
Door een voetreflexologie te ervaren kom je los van je gedachten omdat je zo diep ontspannen bent. Zeker wanneer je een tweede of derde keer komt. Problemen los je doorgaans niet in 1, 2, 3 op.

Een mooie quote uit een boek dat ik “las” deze week is: “Je kunt niet zeggen dat iets niet werkt, wanneer je het niet consequent vol houdt”.

Dus wil je beterschap in je denkpatroon, bij fysieke klachten,… Kom dan meerdere keren langs. Een paar keer 1 keer per week en dan kunnen we langzaam aan afbouwen.

Ideaal is om, vanaf je goed bent, één keer om de maand of om de zes weken te komen. Beetje afhankelijk van je portemonnee maar ook waar je zelf belang aan hecht.

Doorgaans heb je zo een 5-tal wekelijkse sessies nodig.

Wat levert het voor jou op?

Een denkpatroon waar jij jezelf centraal durft stellen en kan bouwen aan je leven van 10 miljoen.

En 10 miljoen moet daarom niet altijd in geld zijn hoor, het kan ook een rijkdom zijn aan ervaringen.

Waarom ik doe wat ik doe?

10 miljoen op mijn rekening hebben staan, het mag!

Maar mijn groter doel, mijn motivatie is, om als kleine schakel in deze wereld een verschil te maken volgens de mogelijkheden en kennis die ik heb.

Terwijl ik de voeten van mensen bewerk luister ik naar het verhaal van deze cliënt. Ik nodig je uit om op je eigen tempo een transformatie te ondergaan van je gedachten. Dus eigenlijk integreer ik mijn coaching in mijn voetreflexologie.

Ik vind het heerlijk om mensen te zien veranderen naar een bewuster leven. Want door deze verandering gaat ook hun omgeving veranderen. Je kinderen apen je na. Worden ook bewuster in hun keuzes. En wanneer jij keuzes maakt die de maatschappij ten goede komt, dan wordt iedereen daar toch beter van.

Maar verandering begint bij onszelf. Jij bent een schakel, ik ben een schakel, ieder individu is een schakel. En als elke schakel er voor kiest om sterker te worden, mentaal weerbaarder, rust in het hoofd,… Hoe mooi zou de wereld dan niet zijn?

Ik doe wat ik doe uit liefde voor de maatschappij, liefde en hoop voor mijn gezin.
Natuurlijk ook deels uit materialisme want de rekeningen moeten betaald worden en ook mijn hobby’s kosten geld. Hobby’s waar ik mezelf kan uitdrukken en creatief kan bezig zijn. Die mij ontspannen en waardoor ik nog meer met liefde kan werken.

Hilde Schoonjans - een voetreflexologie van 10 miljoen

Wat ik zou doen met 10 miljoen op mijn bankrekening?

Ik zou nog steeds blijven werken omdat ik echt geloof in wat ik doe.
Ik ben helemaal dol op voetreflexologie en ik zie wat het met anderen doet.
En daarnaast geef ik mijn kennis van voetreflexologie ook door aan mijn studenten, die op hun beurt 100den mensen kunnen ondersteunen.

Mooi hé!

Kom jij ook eens langs om een voetreflexologie te ervaren?
Maak een afspraak via mijn online agenda (KLIK HIER)

afspraak maken met Hilde Schoonjans

Zelf voetreflexologie leren?

https://reflexology4u.be/school/


Wil je aromatherapie leren?

https://hildeschoonjans.be/online-cursus-aromatherapie/