Je libido is het rapport van je hormoonstelsel – Heb jij goede punten?

Gedurende het leven van een vrouw krijgt het libido te maken met enkele enorme schommelingen. Dit heeft te maken met het schommelen van de hormonen. Denk daarbij vooral tijdens en na een zwangerschap en de menopauze.

Van dat laatste kan ik enkel meespreken vanuit de ervaring van mijn cliënten. Zij merken voorbeeld op dat hun opvliegers opvallend verminderen of zelfs weg blijven na enkele sessies voetreflexologie. Wanneer ze voelen dat de opvliegers terug zijn, plannen ze snel opnieuw een afspraak in. Natuurlijk is preventief komen nog verstandiger. En niet enkel tegen de opvliegers, maar gewoon om eens helemaal tot rust te komen.

Heerlijke me-time!

Probeer het gewoon eens uit voor jezelf! Plan nu je afspraak in via mijn online agenda!
Ervaar wat voetreflexologie voor jou betekent.

afspraak maken met Hilde Schoonjans

Hormoonschommelingen kunnen ook voortkomen van mentale processen na een traumatische gebeurtenis, een relatiebreuk,… Zelfs dagelijkse stress op het werk kan er voor zorgen dat je hormonen doen waar ze zin in hebben. Ga maar even na welke invloed stress heeft op onvruchtbaarheid. 80% van de koppels die onvruchtbaar zijn hebben geen medische oorzaken!

Dus je ontspanning in iets vinden is een absolute noodzaak voor je algemene lichamelijke gezondheid en ook voor je hormonale huishouding.

Je libido vertelt iets over jouw hormoonstelsel

Wanneer deze in orde is dan heb jij een “normaal” libido. Maar ja, wat is normaal? Dat is voor iedereen natuurlijk anders. Voel bij jezelf wat jij prettig vindt. En eigenlijk is dat op zich al een hele uitdaging. Luisteren naar je eigen lichaam en vertrouwen op je instinct.

Algemeen gezien gebruik ik graag de Endoflex blend van Young Living.

Je libido is het rapport van je hormoonstelsel

De olie zorgt voor het behoud van de algehele vitaliteit door de combinatie van etherische oliën dat diverse systemen in het lichaam ondersteunen (klieren, bloedsomloop, luchtwegen, zenuwstelsel, voortplantingsorganen, enz.). Naast het verbeteren van je welzijn, biedt het ook ondersteuning om je gewicht onder controle te houden en geeft ondersteuning bij de hormoonhuishouding.
Het kan verlichting brengen bij opvliegers, krampen en PMS!

Deze etherische olie kan je bestellen via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

En wil je ontdekken op welke wijze ik mijn etherische oliën toepas, wat etherische oliën juist zijn, hoe jij ze moet bewaren,… Volg dan zeker mijn online cursus Aromatherapie!
KLIK HIER voor meer informatie en om je aan te melden!

Wie is Hilde Schoonjans - Lokeren

PS: geef dit bericht zeker een duimpje zodat ik weet dat je er iets aan had!
Zo kan ik jou nog beter en gerichter informeren