Meer energie voor je Valentijnsnacht

De Valentijnsnacht komt er aan… Tijd om eens te kijken hoe jij je energieniveau een boost kunt geven. Blue Monday is dan wel al achter de rug, toch hebben de meeste mensen hun energiedip in februari en begin maart.

Eigenlijk heel begrijpelijk want de donkere dagen liggen nog zwaar op onze lever. Ook al beginnen de dagen opvallend langer te worden!

Wist je dat in januari alleen al de dag verlengt met anderhalf uur! En neen, nu hoef je heus niet te denken dat ik daar ook alles over weet hoor! Ik heb gewoon onze oudste zoon geholpen met een spreekbeurt en dat kwam daarin ter sprake. Maar daardoor werd ik me er wel weer bewuster van. Een kleine shift van focus. I.p.v. pfff… het is nog donker denk ik nu om 17.30u… oh leuk, we kunnen nu nog steeds wat naar buiten kijken.

Klagen en zagen mag dus wel eens, maar blijf er niet in hangen!
Meer informatie hierover KLIK HIER!
Want ik schreef er eerder al een blog over.

Meer energie voor je Valentijnsnacht

Om je energie een flinke boost te geven, dien je eerst te weten waar jij het meeste energie aan verliest. En dat kan van alles zijn! Doorbreek gerust de clichés. Energie kan je verliezen door je werk, door je kinderen, door je relatie (of het ontbreken ervan), een slechte slaap, ongezonde voeding,… Of een combinatie van enkele dingen want na een tijd komt alles samen. Doordat je moe bent, heb je geen fut meer om gezond te winkelen en koken, daardoor prop je je lijf vol,… Ongezonde voeding is lastig om te verteren en vraagt veel energie, je gaat minder bewegen want je hebt er de fut niet voor,… Je verzwaart een beetje en alles wordt alleen maar lastiger.

Tijd dus om die negatieve cirkel te doorbreken!

En ik heb er eerder al een blog over geschreven, maar je slaap onder de loep nemen is een heel goed beginpunt! KLIK HIER om er meer over te lezen.

Eens je weet waar je energievreters in je leven zitten kunnen we ze samen aanpakken.

Dit kan enerzijds d.m.v. voetreflexologie.
Voorbeeld wanneer je zo veel stress ervaart dat je moeite hebt om te ontspannen. Voetreflexologie brengt rust in je lichaam en maakt je hoofd weer vrij. Het is een massage van je voeten waar met aandacht wordt gewerkt op bepaalde reflexzones.

Coaching is een goede keuze wanneer je het gevoel hebt dat er meer is in je leven dan dat je tot nu toe hebt. Al dien je goed te weten dat coaching geen zin heeft als je enkel een dromer bent. Om verandering te bekomen in je leven is er actie nodig. En jij moet er klaar voor zijn om die actie te nemen. Al hoef je het niet alleen te doen. Jij krijgt mijn ondersteuning. Dat is coaching.

Soms is coaching niet genoeg. Je wilt iets echt bereiken maar toch is er iets waardoor het je toch niet lukt. Daarvoor is hypnose ideaal! Het is heerlijk ontspannend en je krijgt meteen mooie heldere inzichten. Afhankelijk van het obstakel. Maak dus zeker eens een afspraak want jij staat er niet alleen voor!

afspraak maken met Hilde Schoonjans

Meer energie voor de Valentijnsnacht

En niet alleen voor de Valentijnsnacht, maar gewoon meer energie in het algemeen, is de blend:

EN-R-GEE

Deze olie blaast je nieuw leven in met een mix van stimulerende oliën die van oudsher gebruikt worden om de alertheid te herstellen. Opwekkend en versterkend en zoals de naam al doet vermoeden, verhoogt het de energie.

Meer energie voor je Valentijnsnacht

Deze olie geeft u een gevoel van ondersteuning zodat gevoelens van
scheiding en isolatie kan worden losgelaten. Wanneer we het gevoel hebben dat we alles alleen moeten doen, of dat we de wereld op onze schouders moeten dragen, kunnen we fysiek en mentaal uitgeput raken. Dit is wanneer onze endocriene en met de name de bijnieren beginnen af te sluiten, omdat ze worden uitgeput. Op dit moment, zal ondersteuning en gekoesterd voelen een essentieel zijn om het energiesysteem van het lichaam en geest op een natuurlijke manier weer op te bouwen.

PS: blijf me zeker volgen want ik heb nog heel veel boeiende informatie voor jou! Elke week publiceer ik 2 nieuwe artikels!
Geef dit bericht alvast een dikke duim omhoog

xoxo Hilde xoxo