Just me – Een weekoverzicht

Het mag eens wat luchtiger en dus een blik in mijn leven. Een weekoverzicht van deze paaspauze. Trouwens, “paaspauze” wat een woord is dat toch? De intentie was misschien goed, maar het heeft me toch echt op mijn paard gekregen. En neen, het wordt geen klaagblog want uit elk negatief iets komen positieve voort dus blijf zeker lezen. Maar het zou onmenselijk van me zijn om te zeggen dat alles helemaal fun, happy en joy was.

Gelukkig was er het mooie weer!

Tuinkriebels in mijn vingers

Zaterdag en zondag nog even gewerkt achter de PC om een blog te schrijven voor mijn website: www.reflexology4u.be Nog eens helemaal vanaf de basis vertellen wat voetreflexologie is. KLIK HIER om het te lezen.

Maar tegen de middag begonnen mijn vingers helemaal te kriebelen om in de tuin te werken. Onze voortuin lag er echt maar triest bij. En de cliënten die ik afgelopen weken mocht ontvangen zullen dit beamen (nu ik het heb uitgesproken).

Zondagmiddag kreeg dit deel van de tuin al een metamorfose. En het volledige gezin heeft samengewerkt. Dat op zich gaf me een heerlijk gevoel. Kleine dingen kunnen echt gelukkig maken!

En ook de dagen erna werkten we nog wat in de tuin. We zijn nog niet helemaal rond, er valt nog heel wat te gebeuren maar ik ben echt trots! Neen neen, geen foto, maar maak gerust een wandeling in de buurt en als we opnieuw mogen werken, ben je steeds welkom voor een voetreflexologie! En blijf me volgen want ik deel zeker nog eens een weekoverzicht.

De volgende ochtend voelde ik wel dat ik echt wel ongeveer 300 spieren in mijn lichaam heb. LOL!
Gelukkig ben ik aan het experimenten met de nieuwste starterskit van Young Living.
Ik kan niet zeggen dat alle stijfheid verdwenen was of ik niets meer gewaar werd, maar ik ben er wel zeker van dat deze producten mijn natuurlijke herstelprocessen ondersteund hebben. Ik moet realistisch blijven want de laatste maanden had ik echt een zittend leven. Mijn lichaam verkrampte precies meer en meer. Het was echt nodig om eens wat te bewegen.

Voor mij op ons eiland was het mooie weer een zege.
De kinderen konden zich volledig uitleven ’s middags. En onze tuin kreeg een opfrissing. Maar van de mediaberichten werd ik toch niet vrolijk. Overvolle treinperrons, parken vol samentroepende jongeren, knuffelende profsporters,… en rampbezoeken waarvan ik denk: “blijf nu eens gewoon zelf thuis en doe net als iedereen een videogesprek.” Ik veronderstel dat jouw gedachten niet veel anders zullen zijn dat die van mij…

Gelukkig was er ook leuk nieuws! En dat deel ik ook in dit weekoverzicht.

Groot leuk nieuws

Deze week lanceerde Young Living een nieuwe etherische olie.
Ik ben er helemaal dol op want ik kon hem al testen in voorverkoop.

Je kan etherische olie bestellen via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.

weekoverzicht - nieuwe etherische olie

Aandachtige lezers hadden al snel door dat het een 1 aprilgrap is. Want uiteraard kan je niet van alles zomaar een etherische olie maken. Ben je nieuwsgierig naar wat etherische oliën allemaal voor jou kunnen betekenen? Volg dan mijn online cursus aromatherapie. KLIK HIER voor meer info.

Even alle gekheid op een stokje. Deze week deed ik een poging om make-up te gebruiken. Dat gebruik ik eigenlijk zelden, om niet te zeggen nooit. Ik trok een voor- en na foto. Een subtiel verschil. Maar ik wilde ook echt een betrouwbare vergelijking. Dus geen andere achtergrond, een ander licht of een andere houding. Oordeel zelf. De make-up is eveneens van Young Living.

Tijd voor een feestje!

Het leven is een feest, en dat moeten we vieren. Deze week hadden we een jarige in ons midden en dus is het tijd voor taart! Een tijd geleden vroegen de kindjes eens om een taart te bakken. Ik heb in de tussentijd al een paar pogingen ondernomen. En dit was de taart van gisteren.

Hij was al echt lekker, nu nog wat oefenen op decoratie. En eens wat YouTube-filmpjes kijken.

weekoverzicht - mijn taart - verjaardagstaart

Oh en dit is ook nog een leuk experiment… Op 1 april legde ik 10 eitjes van een zijdehoender in een broedkast. Een oud modelletje van mijn ouders dat ik mag gebruiken. Spannend want als het mee zit hebben we binnen een kleine drie weken kuikentjes! Al hebben we het oude modelletje al moeten omruilen voor een nieuwe versie. Vol bewondering kijk ik naar de eitjes. Gek toch dat daar een kuiken uit komt… Hopelijk 😉

Groene vingers blijven het hoofdthema deze week en dit weekoverzicht

Niet alleen de tuin kreeg aandacht, ook de plantjes in huis krijgen de nodige zorgen. Het is nog allemaal wat uitzoeken hoe en wat. En kijken welke plant graag waar staat. In de herfst en winter hebben ze zich allemaal voorbeeldig gedragen maar nu de dagen wat lichter worden, moet ik toch eens nadenken over hun plaats. Niet te licht, niet te donker. Hoeveel water hebben ze nodig en op welke manier,… Het is leuk om mee bezig te zijn. Groen in huis geeft een positieve vibe.

Er zijn zoveel dingen om te doen… Zoveel interesses…
Eigenlijk kom ik tijd te kort.

En mijn rustmomenten gedurende de dag, heb ik echt nodig om even te bekomen. Dat moet ik in mijn weekoverzicht natuurlijk vermelden. Dan lig ik in de zetel met wat haakwerk. Want als het warm weer is, haak ik liever en is het kouder weer dan zal ik eerder breien. Dus die 2 mouwen, die zullen voor komende week zijn aangezien ze zelfs sneeuw voorspellen.

Just me - weekoverzicht paaspauze