Kampkaartjes

Het laat me niet los… Kampkaartjes… Ik herbeleef een leuke tijd via onze kinderen. En herinner me nog goed de spanning van de postbedeling. Dat was na het middageten en je naam werd in de eetzaal afgeroepen. Ik kreeg best veel post! Maar dan waren er nog de kinderen die postpakketten kregen met zakjes snoep in! En natuurlijk waren er ook kindjes die met lege handen bleven zitten.

Kampkaartjes nu

De kampkaartjes worden in deze tijd al iets subtieler bedeeld. Op die manier is het minder confronterend voor de kinderen die weinig post krijgen. Maar dankzij de inspiratie uit mijn vorige blog kunnen je kinderen héél veel kaarten en brieven ontvangen!

En eigenlijk heb ik nog heel veel inspiratie om te delen want eens ik mijn creativiteit de vrije loop laat… Dan blijft het stromen! En daarom nog enkele kaartjes. Om te beginnen zelfs een kaartje waarmee mijn vorige blog eindigde. Het uiltje op zich is zo schattig! Te schattig om het niet te gebruiken als postkaart!

Voor de thuisblijvers!

Natuurlijk wil jij als thuisblijver iets vernemen van jouw kleine schat! Al kunnen de kleinsten nog niet schrijven en eens ze kunnen schrijven hebben ze geen tijd meer omdat hun vriendjes veel belangrijker zijn! En op zich is dat helemaal te verstaan! Maar iets vernemen is gewoon leuk!!!

Als kampleider zag ik een goede oplossing voorbij komen. Deze ga ik uitgewerkt met je delen zodat je enkel hoeft te printen een postzegel kleven en je kindje uitleg geven. De leiding zal je dankbaar zijn!

Kampkaart voor kleintjes 1
Kampkaart voor kleintjes 1

Oh ja, je kindje mag mij ook steeds een kampkaartje sturen!
Maar geef dan wel als retouradres je huisadres.

Mijn adres is:

t.a.v. Hilde Schoonjans
Everslaarstraat 205
9160 Lokeren
België

Maar voor de kinderen die al iets meer te vertellen hebben, maakte ik ook een leuke brief die je kan uitprinten en waar ze dingen kunnen aanduiden. Ook hier gewoon een omslag schrijven, postzegel erop en de kamppost is zo goed als klaar!


Voor jou heb ik een heel mooi e-boek klaar staan!


Nog enkele zomerse olie-blends voor in je diffuser!

Gebruik deze niet zomaar op de huid want sommige etherische oliën geven reacties met UV-licht.
In de diffuser mag het wel!

Summer time - diffuser recept

Wil je etherische oliën bestellen?
Ga langs mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.