Wat is voetreflexologie concreet?

Voetreflexologie, je hebt het al zoveel voorbij zien komen.
En eigenlijk zou jij nu wel eens concreet willen weten wat voetreflexologie is.
Dus laten we er geen doekjes om winden maar meteen tot de kern gaan.

Zo werk ik ook het liefste in mijn praktijk.
Snel en efficiënt.
Het ligt in mijn aard om zo te werken en te denken.

Dat wil natuurlijk zeggen dat ik de valkuilen ken.

Ik weet wat het is om graag controle te hebben over van alles en nog wat en dat loslaten een moeilijk thema is.

Het niet loslaten kan grote gevolgen hebben voor jouw leven.
Je kan blijven gaan en gaan, maar op een bepaald moment neemt jouw lichaam de controle over en zegt het: “stop! Nu is het genoeg geweest”. Op dat moment dwingt je lichaam jou tot rust en dat is helemaal geen fijne ervaring.

Een harde manier om te leren loslaten!

Een illustratie uit de voetreflexologie praktijk

In mijn praktijk zie ik vaak mensen waarbij de reflexzone van de dikke darm helemaal vast zit. Dit betekent daarom niet dat deze mensen geconstipeerd zijn. Vaak wel, maar niet altijd. Elk orgaan heeft een emotionele/psychische betekenis. Ook al geloof je enkel in feiten en wat je ziet, toch weet jij dat je last van je maag kan hebben als je stress hebt. Of je voelt de krop in jouw keel als je iets wilt zeggen maar je doet het toch maar niet omdat je te hard over zou komen.

Dat zijn dingen die je zeker en vast al ervaren hebt. Daarom weet je dat jouw niet geuite emoties ergens in jouw lichaam zich vast zetten.

D.m.v. voetreflexologie masseer ik jouw voeten op welgekozen plaatsen en in een bijzondere volgorde. Jouw volledige lichaam is geprojecteerd in jouw voeten en daar ga ik mee aan de slag!

Tijd om je leven aan te pakken!
Tijd om controle te hebben voor jouw leven!

Maar dan bedoel ik ook echt controle.
Een evenwicht ontdekken tussen werk, ontspanning en gezin.

En ik beloof jou dat als je deze aspecten in evenwicht hebt,
er in jouw leven mooie dingen gebeuren.

De resultaten liegen niet!

Kies nu vanuit jouw eigen zelfbewustzijn voor jezelf en maak een afspraak voor voetreflexologie.

afspraak maken met Hilde Schoonjans