Dromen van vakantie

Dromen van vakantie. Ik vind het eigenlijk best spannend en leuk om in een vliegtuig te zitten. Maar dat komt omdat ik zelden reis. Op dat vlak hebben wij als gezin zeker geen grote ecologische voetafdruk.

Ik ben gewoon graag thuis!

Het is heus geen straf om gewoon thuis te zijn!

Dit betekent natuurlijk niet dat dromen van vakantie eens niet kan.
Ik droom weg en stel er me van alles bij voor.

En ik ondersteun me hierin met etherische oliën.

Ik zou zeggen: “Probeer het zeker eens uit!”

Kleine tip: deze blends zijn gemaakt voor grotere ruimtes. Eventueel kan je ze maken in een leeg flesje, even walsen en daar dan 3 druppels van gebruiken. Nog beter is, dat je jouw blend 24 uur laat rusten. Zo geef je de moleculen de kans om elkaar te versterken.

Wil jij de etherische oliën uit proberen?

Ga via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.

Op reis met vliegangst

Er zijn best wel veel mensen die niet happig zijn om te vliegen. Ook al wijzen de statistieken uit dat vliegen een relatief veilige manier van verplaatsen is.

Mocht je vliegangst hebben, dan kan ik jou ondersteunen d.m.v. hypnose.
Maak een afspraak via mijn online agenda en dan gaan we samen aan de slag!

Op die manier kan jij genieten van je reis, van de eerste minuut tot de laatste! Ook in het vliegtuig!

afspraak maken met Hilde Schoonjans

De etherische olie “Orange” is een hele goede ondersteuning bij angst. Het geeft een kinderlijke vreugde, een gevoel van zorgeloosheid!

Toch niet bang om te vliegen?

Vlieg met me mee naar de Regenboog van Zelfvertrouwen!

Mijn online programma voor mama’s/ vrouwen, die net iets meer willen in hun leven. KLIK HIER voor meer informatie.