Een energieboost deze herfst

Een energieboost deze herfst, het kan zeker en vast!

Heel eenvoudig zelf.
Met een zakje NingXia Red per dag en een druppel Peppermint op je voeten.

Natuurlijk laat ik het soms wat te ver komen en heb ik echt een super boost nodig. Dan gebruik ik graag En-R-Gee in de diffuser. Maar zeker niet elke dag. Het is echt een krachtige blend van Young Living.


De etherische oliën kan je rechtstreeks bestellen bij Young Living via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.


Mijn voorkeur gaat uit om elke dag een constante en gezonde dosis te hebben. Ik hoef geen extreme pieken te hebben want meestal komt er ook een diep dal na. Elke dag een gezonde dosis energie is voor mij heerlijk.

Zo heb ik voldoende energie om iedereen die me lief is aandacht te geven. En anderen… Tja, waarom zou ik me omringen met klagende en zagende mensen??? Want dat zijn ook echte energierovers.

Daarnet ging het er trouwens over met iemand.
Eens grote kuis houden in de mensen die je kent. De mensen die je naar beneden halen, laat je beter achterwege. Zo maak je plaats om andere mensen te leren kennen.

Alles heeft een bepaalde frequentie, en het wordt tijd om jouw frequentie goed te stellen.

Ik gebruik daarvoor etherische olie. Want in een wip, een snuif eigenlijk, kan je frequentie naar omhoog gaan. Lees zeker ook deze blog eens: https://hildeschoonjans.be/transformeer-een-baalmoment-naar-een-wauwmoment/

Dus…

Dus En-R-Gee voor een heuse boost en een zakje NingXia Red om mijn energie op peil te houden. Een tweede zakje neem ik ook al eens als ik mijn middagdip heb rond 15 uur. En dat is helaas een moment waar ik me het niet kan veroorloven om een rustje te nemen. Dat is het moment dat de kindjes moeten afgehaald worden. En zelf een vat aan emoties zijn.

Extra voeding van binnen uit is welkom. Lang leve NingXia Red. Er zitten 2 zakjes in de starterskit van Young Living. Een kit die ik jou alleen maar kan aanraden! Er zit een handige diffuser in en 12 etherische oliën waaronder de Peppermint.

Met deze Peppermint gaan we aan de slag!

Neem een druppel de wrijf deze op je voetzolen. In het bijzonder op Nierpunt 1. Dat is het begin van de niermeridiaan en brengt evenwicht in je lichaam en je geest.

Natuurlijk vervangt één reflexzone geen volledige voetreflexologie-sessie. Trouwens, voetreflexologie moet je gewoon ervaren. Maak zeker een afspraak via mijn online agenda! KLIK HIER!

afspraak maken met Hilde Schoonjans

Beloof me één ding!
Dat je tijd neemt voor jezelf deze herfst!

Een energieboost deze herfst komt naar je toe met de starterskit van Young Living.
KLIK HIER om hem te bestellen!