3 leuke dingen die je kan doen met je dozen van Balance Complete

Tijd om te knutselen en om je dozen van Balance Complete een tweede leven te geven! Want we leven in een wegwerpmaatschappij. Daar ben ik me van bewust als ik zie hoeveel plastic afval we hebben als gezin in de week. Dus is het wel leuk om na te gaan hoe we creatief kunnen omgaan met “afval”.

Knutselen kan je trouwens perfect doen als activiteit met je kinderen! Even een afwisseling tussen het studeren door. Maar wanneer het mooi weer is, is spelen in de tuin toch de beste keuze! Gewoon bewegen en creatief zijn met de takken uit de tuin. Het is leuk om te zien hoe kinderen hun eigen spel ontwikkelen met beschikbaar materiaal.

Balance Complete in combinatie met ICP en vers fruitsap blijft voor mij mijn favoriete ontbijt. Dus de containers (jars) blijven zich opstapelen. Op zich zijn het mooie, stevige dozen dus daar moet wel wat mee te doen zijn!

Ik verzamelde enkele ideeën.

Jouw dozen van Balance Complete

Wat je idee ook is, de Young Living mag er nu wel af!
Haal dus eerst de sticker er af.

Eventuele lijmresten verwijder je met etherische olie Lemon.
Deze etherische olie is heel veelzijdig te gebruiken en zit in de starterskit van Young Living!

En daarna verf je de plastieken container afhankelijk van de nieuwe functie. Volg de aanwijzingen die gegeven zijn bij de verf.

Eigenlijk kan je ook de andere verpakkingen gebruiken als je een kleiner formaat wilt. Voorbeeld van ICP, Super C, MultiGreens,…

Spaarpot maken

Door ons leven met de plastieken kaart raken we voeling kwijt met geld. En nu helemaal als je ervaart hoe gemakkelijk dat je kan betalen met een app op je telefoon. Maar ik blijf een grote voorstander van de klassieke spaarpot. Echt geld sparen en dan aan een droom uitgeven.

Zo kan je een spaarpot maken voor de zomervakantie of voor de kerstcadeaus. Of een budget sparen om je tuin opnieuw aan te leggen. Een droom moet je hebben! Ik heb zelfs een heus droombord en daar vertel ik je graag meer over op mijn webinar. Je krijgt tips hoe jij je droomleven kan opbouwen. Na aanmelden kan je meteen kijken, dus laat hieronder je gegevens achter.

Een spaarpot is dus echt een leuk idee!
Bovendien kan je een coole spaarpot cadeau geven als verjaardagsgeschenk bij kinderfeestjes. Of een droomachtige regenboog spaarpot. Je kan je creativiteit helemaal los laten.

Potten van Balance Complete

Maak leuke opslagcontainers

Hoewel ik de gave heb om snel rommel te maken (vraag maar aan mijn echtgenoot) hou ik toch van orde. De dozen van Balance Complete zijn perfect om mijn spulletjes van het haken samen te bewaren, of spulletjes van mijn naaimachine.

Maar evengoed je pasta kan je bewaren in deze dozen!

Of wat dacht je van allemaal vijsjes en bouten en moeren in de garage.

Wil je mijn favoriete toepassing horen?

Ik bewaar er mijn “lege” flesjes van etherische olie in. Daarover doe ik Epsom zout. Ben trouwens laaiend enthousiast over Epsom zout. Voetbadjes (KLIK HIER) of een zalig bad vullen en weken.

Epsom zout

Een doos vol geschenken

Deze vind ik de absolute top!

Geschenkjes krijgen is steeds leuk hé en wanneer je de container versiert in een thema, dan is het helemaal te gek!

Wat kan allemaal in de dozen van Balance Complete als geschenk?

  • Koekjes en snoepjes ( al dan niet in afzonderlijke zakjes)
  • Verzorgingsproducten: een zakje met bruisballen, een zakje met epsom zout, een zeepje, handencrème,… Je kan het zelfs uitsplitsen per thema (handen, voeten, gelaat,…) KLIK HIER om leuke recepten te ontdekken van natuurlijke lichaamsverzorging.
  • Heerlijk ruikende zakdoekjes
  • Een gehaakte knuffel
  • Vormpjes om te bakken
Dozen van Balance Complete

Het leuke is dat je doos een tweede of misschien zelfs een derde of vierde leven krijgt. Gooi ze dus niet meteen weg maar verzamel ze. Je kan er echt reuze leuke dingen mee doen!

Nog ééntje om het af te leren?

Je kan in de potten een mini-kruidentuin maken op je vensterbank in de keuken.

Kruidentuin op de vensterbank