Je voeten verwennen met bruine suiker

Bruine suiker, het is niet mijn smaak. Gelukkig kan je meer met bruine suiker dan alleen maar eten. Je kan er je voeten mee verwennen en als het over de voeten gaat, dan ben ik er als de kippen bij!

Al dwalen mijn gedachten af naar een hartige pannenkoek. Dat smaakt toch hé als het wat frisser wordt. En ik leg de associatie met pannenkoeken omdat mijn broer er altijd bruine suiker bij at meen ik me te herinneren. Mijn broerke…

Dus straks deel ik mijn favoriete pannenkoekrecept met jou!

Maar eerst gaan we je voeten verwennen met bruine suiker!

Verwen je huid met dit bruine suiker scrub recept

– 1 kopje bruine suiker

– ¼ kop kokosolie

– 1 dr EO Clove

– 1 dr EO Cinnamon

Meng etherische oliën en bruine suiker samen. Voeg langzaam kokosolie toe tot je de gewenste consistentie hebt. Dit recept kan je ook perfect doen met 2 druppels Thieves of 2 druppels Christmas Spirit.

Je kan etherische olie bestellen via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.

Bruine suiker scrub

Hoe gebruik je het?

Masseer je voeten in met de scrub. Pak daarna je voeten in met een handdoek en laat 10 tot 15 minuten je scrub zitten. Zo krijgen de etherische oliën de tijd om in te werken.

Masseer daarna kort nog even en spoel vervolgens af met water. Droog je voeten goed af en trek heerlijk zachte warme kousen aan.

En dan is het tijd voor die hartige pannenkoek… mmm…

  • 125 g zelfrijzende bloem
  • 2 eieren
  • 2,5 dl melk
  • 8 koffielepels boter
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker (10 tot 20 g)

Alles goed door elkaar kloppen en een uur laten rusten op kamertemperatuur.
En dan bakken en smullen.

Met dit recept heb je zo een 8 pannenkoeken. Dus voor ons gezin van 6 vermenigvuldig ik de ingrediënten maal vier. Het is even bakken, maar echt HEERLIJK !

En wil je nog meer verwennerij, maak een afspraak voor een voetreflexologie (KLIK HIER voor mijn online agenda)

KLIK HIER om een afspraak te maken