Me, myself en een goed boek!

Een heerlijke vlucht van de realiteit met een warme chocolademelk en een goed boek. Genesteld in de zetel, een heerlijke blend in de diffuser en mijn onsie aan. Oh wat kan ik genieten van de stilte in huis.

Maar welke blend kies je nu juist bij jouw goed boek?

Er zijn zoveel verschillende combinaties mogelijk.
En voor jou heb ik er enkele bij elkaar gesprokkeld.

Benieuwd om te horen welke jouw favoriet is!


Wil jij de etherische oliën uit proberen?

Ga via mijn webshop: https://www.myyl.com/hildeschoonjans

Wanneer jij je registreert als lid (zeker doen want dan is alles 24% goedkoper) moet je wel goed kijken dat je mijn gegevens ziet als persoon van aanmelden. Zo ben je zeker dat je mijn begeleiding krijgt! Mijn lidnummer is: 16114238 mocht je het nodig hebben.


Probeer ze een keer uit in je diffuser. Ik gebruik nog steeds graag de klassieke dewdrop van Young Living. Ik vul hem slechts een kwart met water zodat hij ongeveer een uurtje verstuift.

Wist je dat er in het starterspakket van Young Living niet enkel 12 etherische oliën zitten maar ook een prachtige dewdrop diffuser? Zo kan je meteen van start gaan met je kit!
KLIK HIER voor meer info!

En als laatste deel ik met jou “The secret garden”

Wat een heerlijk verhaal!

Het verhaal werd in 1993 ook verfilmd, wat magisch was het om te zien als klein meisje. Ik zag de film toe ik op taaluitwisseling was. Een week lang logeerde ik bij een Waals gezin. Dus alles was in het Frans. Een boeiend taalbad en bijzonder hoe snel je talen op pikt als kind.

Stiekem droom ik nog steeds van zo een “secret garden”. Een deel in de tuin, afgesloten, deels verwilderd en rustig. Met een veredelde serre waar ik een goed boek kan lezen en waar schildpadden vrij kunnen lopen.

Ik zie het al helemaal voor mij!

Ik zie het, ik voel het en ik beleef het wanneer ik mijn ogen sluit en in mezelf keer. Kleine momenten van geluk. Deze zorgen er voor dat mijn leven goed is. Eigenlijk zijn het kleine meditatiemomenten waar ik een boodschap het Universum in stuur.

HEERLIJK GEWOON !!!

Oh ja, de film kreeg een nieuw jasje!
Met o.a. in de hoofdrol: Colin Firth!

Geen idee of het in het dagdagelijkse leven een aangenaam persoon is, maar hij is in elk geval een kei in het acteren.

Colin Firth