Minder stress met voetreflexologie

Minder stress met voetreflexologie. Ja dat kan echt! Voetreflexologie heeft een heel mooie uitwerking op het lichaam. Niet alleen op het lichaam eigenlijk maar ook op je emotionele welzijn.

Eigenlijk hangen je lichaam en geest samen. Vandaar dat je zal zien, wanneer je leest over voetreflexologie, dat voetreflexologie een holistische therapie is. En daarmee wordt bedoeld dat een voetreflexoloog niet alleen kijkt naar je klachten, of niet alleen probeert te ontdekken wat er mis zou kunnen zijn in je lichaam. Maar een voetreflexoloog kijkt naar het geheel. Een samenspel tussen lichaam en geest. Jij bent een individu!

Ik merk dat heel wat cliënten niet enkel fysiek ontspannen zijn na voetreflexologie, maar nadien ook een frissere geest hebben. De daadkracht verhoogt. Ze hebben opnieuw zin om de dingen aan te pakken in het leven.

Heel wat klachten en kwalen kunnen verlicht worden d.m.v. voetreflexologie.

Sfeerbeeld voetreflexologie Hilde Schoonjans praktijk Lokeren

Voorbeeld van klachten uit de praktijk

Voorbeeld uit de praktijk: voetreflexologie helpt bij, of beter gezegd, werkt ondersteunend bij een detox-programma. Detoxen doe je steeds onder begeleiding van een arts en/of voedingsdeskundige. Maar soms kan het lichaam een extra ondersteuning gebruiken via voetreflexologie.

voetreflexologie ondersteunt bij detox

Voor de collega’s die deze blog lezen: Ik gebruikte deze techniek (KLIK HIER) Een zalige techniek om te ervaren als cliënt, alsook om te geven als voetreflexoloog! En ik leer hem je graag aan! Je kan er zo veel verschillende kanten mee uit.

Voor wie zelf voetreflexologie wilt leren, verwijs ik door naar de online basiscursus voetreflexologie. Ik geef al meer dan 10 jaar les en doe dit nog steeds met hart en ziel.
KLIK HIER voor meer informatie.

Mijn eerste cliënte deze week was enorm boeiend!

Over haar vertel ik meer in een FacebookLive in mijn Facebookgroep

Zij kwam omdat ze uitbehandeld is in de reguliere geneeskunde en op advies van haar gepensioneerd huisarts. Toegegeven aan de vervormingen van artrose kan ik niets meer doen, maar het algemeen welzijn verbeteren wel!

Lang leve de mogelijkheden van voetreflexologie!

Artrose en voetreflexologie

Alle aspecten van het leven komen aan bod!

En een derde thema dat ik met jou wil delen is dat van “een orgasme krijgen”. Een vrouw moet kunnen genieten van elk aspect van haar leven. Dus ook van seks! Het niet krijgen van een orgasme kan verschillende oorzaken hebben. Vandaar dat het medisch aspect eerst moet nagekeken worden. Heel wat vrouwen kunnen niet genieten van seks omdat ze zodanig veel stress ervaren. En seks is nu eenmaal veel aangenamer wanneer je helemaal ontspannen bent en echt in dat moment kan zijn. Dus geen to-do-lijstjes die in je hoofd spoken.

Goed orgasme is voor iedereen - voetreflexologie

Voetreflexologie vermindert stress en alle gevolgen die stress in het lichaam kunnen veroorzaken.

Concreet: stress en de 3 cliënten die ik net vermelde

Detox: Een ontspannen gevoel zorgt er voor dat je spijsverteringsstelsel en de zuiveringsorganen beter functioneren. Ook het immuunsysteem is actiever wanneer je ontspannen bent.

Bovendien heb je minder de neiging om te emo-eten wanneer jij ontspannen bent en mentaal een helder hoofd hebt. Je kan jezelf beter motiveren om gezond te eten en meer water te drinken.

Dus wanneer jij van plan bent om te vermageren of om te kuren, dan is de eerste stap een detox. En deze detox ondersteun je met voetreflexologie. Maak meteen een afspraak voor voetreflexologie via mijn online agenda!

Pijn bij artrose: pijn is een subjectief gegeven. Iedereen reageert anders op pijn. Je zal bijvoorbeeld ook meer pijn ervaren wanneer je moe bent of wanneer je stress ervaart. Door voetreflexologie ontspan je meer, slaap je beter en wordt je innerlijke arts geactiveerd.

Zie ik jou binnenkort in mijn praktijk? Maak je afspraak in mijn online agenda KLIK HIER!

Lekkere seks met een ontspannen hoofd: zoals eerder gezegd er zijn heel veel oorzaken en elke persoon heeft een andere benadering nodig. Vandaar dat het belangrijk is dat we in vertrouwen kunnen communiceren. Taboes moeten doorbroken worden. Vaginale droogte tijdens de menopauze, problemen aan de onderrug en spanningen op het kleine bekken, stress en to-do-lijstjes die je in de toekomst doen leven en niet in het huidige moment,…

Tijd voor voetreflexologie! Laat je stress wegsmelten! Maak nu een afspraak in mijn praktijk via mijn online agenda.

KLIK HIER om een afspraak te maken

Wanneer ik voetreflexologie toepas, gebruik ik etherische oliën om de sessie nog meer kracht bij te zetten. En jij kan ook etherische olie gebruiken om je stressniveau te verminderen. Vraag me er meer info over.

De etherische olie die ik alvast naar voor wil schuiven is de Stress Away uit de starterskit van Young Living.

Stress Away is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten: Copaiba, Lavender, Cedarwood, Ocotea, Lime, Vanille Absolut.

Stress Away is een heel veelzijdige olie en doet zijn naam zeker eer aan. Hij neemt gevoelens van stress weg! Dus heel goed in te zetten bij stress, angsten, paniek, mentale vermoeidheid etc. Het is een heerlijke rustgevende mix.

Wordt ook vaak gebruikt om beter te kunnen slapen.

Hoe gebruiken?
-Smeer een druppeltje op je polsen en achter in je nek om te ontspannen of breng een druppel aan op je voetzolen voor het slapen gaan.
-Verdund aanbrengen op je slapen en achter in je nek om stress te verminderen.
-Voeg 8-10 druppels met wat Epsom zout aan je badwater toe.
-Doe twee druppels Stress Away en twee druppels Lavender in de diffuser voordat
je naar bed gaat om te ontspannen en om slaap te bevorderen.
-Inhaleer direct vanuit de fles of door een druppel aan te brengen in de
handpalmen en op te snuiven.
-Doe drie druppels Stress Away met twee druppels Peppermint in de diffuser om bij te komen van
een drukke dag.


*Bij aanbrengen op de huid (vooral bij kinderen) altijd even verdunnen in een draagolie

minder stress met voetreflexologie
afspraak maken met Hilde Schoonjans