Vermageren, dat doe je met etherische oliën

Vermageren omdat je niet lekker in je vel zit, omdat je enkele centimeters kwijt wilt of omdat jij gewoon meer energie wilt! Voor jou heb ik een mooie ondersteuning met etherische oliën!

In mijn blog over transformeer een baalmoment naar een wauw moment kon je reeds lezen hoe snel etherische oliën inwerken op je humeur.

Deze blog richt zich op enerzijds het fysieke maar ook het mentale aspect van etherische oliën tijdens jouw vermageringsproces. Ik spreek bewust over een proces want gewicht verliezen en dat strakke lichaam komt niet op één dag.

Er gaat tijd over omdat er een aantal dingen in jouw leven moeten veranderen. Dingen waar jij je al van bewust bent, maar ook dingen waarvan jij je nog niet bewust bent.

Wat jij al weet!

Jij weet natuurlijk dat als je een gezonder en fitter lichaam wilt hebben dat je groenten en fruit moet eten, moet bewegen en water drinken. 3 dingen die jou op weg helpen naar dat gezonde lichaam. Het klinkt gemakkelijker dan het is. Anders zat jij nu al in je perfecte lichaam.

Dus heb ik voor jou enkele toverstafjes verzameld, namelijk etherische oliën. 12 krachtige die elk een grote betekenis hebben in mijn leven en hopelijk binnenkort ook in dat van jou! Ze zijn handig mooi verzameld in een bewaardoos. En als toemaatje krijg je er een prachtige diffuser bij zodat je echt kan starten met jouw nieuwe leven.

Want dat is het doel toch?

Meer energie, meer zelfvertrouwen, meer geluk,…

Ben jij klaar voor jouw transformatie?

Oh, en als je er niet klaar voor bent, dan klik je maar beter weg en dan doe je maar iets waar je wel gelukkig van wordt. Jouw tijd is veel te kostbaar om gewoon maar wat op internet te blijven hangen!
Doe dan liever iets waar je helemaal gelukkig van wordt!

Klaar voor de transformatie en om te ontdekken hoe nog geen 200 euro het begin kan betekenen van jouw nieuwe leven?

Goed daar gaan we!

Vermageren is niet enkel op je voeding letten of meer bewegen. Het is een totale aanpak. Jij bent uniek, jij bent één geheel. Je lichaam en geest zijn een prachtig instrument die samenwerken. Al moet dat instrument af en toe gestemd worden. Dat afstemmen dat doe ik met etherische oliën.

Meer water drinken

Heel vaak hoor ik mensen in mijn praktijk vertellen dat ze te weinig water drinken of het helemaal niet lusten. Dat zijn dan mensen die komen voor voetreflexologie of mensen die voor een hypnose komen omdat ze willen vermageren.

Zelf ben ik ook niet zo een grote water drinker, dat geef ik toe. Maar ik heb mezelf de regel opgelegd om aan mijn bureau enkel water te drinken. Cola drink ik alleen in de keuken.

Wanneer ik aan mijn bureau zit, drink ik makkelijk. Dus dat is voor jou ook wel interessant om eens na te gaan wanneer jij het meeste drinkt in het algemeen.

Voor mezelf weet ik dat als ik in het huishouden bezig ben, ik minder de neiging heb om te drinken. Dus dit heeft met bewustzijn te maken! En sommige patronen zijn diep verborgen waardoor het even duurt eer ze zich openbaren.

Water drinken lukt me beter met etherische olie in!

Er zijn in de starterskit acht etherische oliën die je mag innemen.

Ieder zijn smaak natuurlijk!
Maar start met 1 druppel etherische olie op 1,5 liter water.

Copaiba, Di-Gize, Frankincense, Lavender, Lemon, Orange, Peppermint en Thieves®

Deze etherische oliën mag je innemen uit de starterskit van Young Living

Hypnose blijft voor mij een goede manier om in je onderbewustzijn meteen open te stellen voor een nieuwe denkwijze over water drinken, gezonde voeding en meer bewegen.

Raak je niet tot in Lokeren, dan heb ik voor jou een prachtig online programma: Vermageren in 1, 2, 3. KLIK HIER om er meer over te ontdekken!

In dit programma van 6 weken gaan wij samen aan de slag om jouw ideale gewicht te bereiken. En dit voor slechts 99 euro!

Dit online programma is een perfect beginpunt als je voelt dat je extra kilo’s niet enkel komen van gewoon te weinig water drinken of te veel eten! Het is tijd om echt een mindshift te doen!

Jij bent er klaar voor!

Waarom etherische oliën gebruiken bij het vermageren?

Etherische oliën kunnen worden ingezet om een hongergevoel te remmen en om een verzadigingsgevoel te verhogen. Ze zijn in staat om de hypothalamus te beïnvloeden. En deze is verantwoordelijk voor het verzadigingsgevoel na de maaltijd.

In een grote studie in 1995 van Alan Hirsch, MD, waar o.a. gebruik werd gemaakt van de etherische olie van Peppermint, kon men vaststellen dat proefpersonen snel gewicht verloren. Iets wat hen met andere programma’s niet was gelukt.

Bovendien werd een rechtstreeks verband gezien tussen de frequentie van gebruik van etherische olie en het aantal kilo’s. Een groep uit de studie verloor ongeveer 4,7 pond per maand en dit gedurende 6 maanden.

Er werd dus geconcludeerd dat etherische oliën een positief effect hebben in het vermageringsproces.

Toch wil ik even je aandacht vestigen dat je moet opletten met over gebruik van etherische olie. Het is zeker niet zo dat omdat ze 100% natuurlijk zijn, dat je ze zomaar en altijd kan gebruiken.

Ga dus aan de slag met een olie-coach die weet waarover het gaat!
Ik ondersteun jou met heel veel plezier dus contacteer me om echt van start te gaan met jouw starterskit! KLIK HIER!

Weg met dat vervelende gevoel!

Je hebt het zeker ook al ervaren, echt een vervelend ambetant gevoel. Je weet niet goed wat je wilt, je weet eigenlijk ook niet wat je niet wilt hebben. Het voelt alsof je ganse lijf kriebelt. En eigenlijk heb je geen idee van waar het komt.

Tijd om je diffuser een ruim kwartier aan te zetten met Purification.

Deze etherische olie zuivert de lucht zowel fysiek als emotioneel.

Ik vind het trouwens ook een hele goede etherische olie om verschillende nare geuren te neutraliseren. En daarmee bedoel ik neutraliseren en niet maskeren!

Dus als je een vervelend gevoel hebt, Purification in de diffuser.

Daarna kan je een geur naar keuze doen. Ik verkies dan StressAway, want vaak is er toch ergens iets in je leven dat je stress geeft.

StressAway brengt me rust en ik merk ook dat de kinderen mooier samen spelen als de diffuser aan staat.

Wanneer ik energie nodig heb, dan zijn R.C of Peppermint en Lemon een goede keuze. Deze geven ondersteuning aan het ademhalingsstelsel en ademhaling betekent energie!

Neem maar een kijkje in deze afbeelding om te zien welk stelsel ondersteund wordt door welke etherische olie. Ik heb deze afbeelding ook in mijn Facebookgroep staan. Ben jij ook al lid van mijn groep?

Tabel van starterskit

Deze tabel is trouwens bijzonder waardevol!
Je kan er veel informatie uit halen en niet alleen als het over vermageren gaat!

Wil jij meer ontdekken over de toepassing van etherische oliën?
Blijf me volgen!

Of start vandaag met de starterskit en dan gaan we deze samen ontdekken.
KLIK HIER voor meer info!

Meer bewegen… Ai, ik heb me overdaan!

Wanneer mensen starten met bewegen, dan is de motivatie heel hoog. Vaak zo hoog dat ze zich meteen overdoen. Je spieren en gewrichten kunnen een beetje ondersteuning gebruiken. Copaiba en Lavender zijn zalig in een bad- of douchecrème, bodylotion,…

Panaway gebruik ik niet op grote oppervlakten, maar eerder op verstuikingen en blauwe plekken. Wel steeds verdund in een draagolie.

Oei, ik zou liegen dat ik nooit Panaway gebruik op grotere oppervlaktes. Toch wel, in de winter doe ik het ’s avonds op mijn benen. Dan met kersenpitkussen naar bed en de pijn is weg de volgende dag!

Maar dat is mijn ervaring hé met fibromyalgiepijn!
In warmere seizoenen kan ik beter doseren qua beweging en is alles minder pijnlijk. Maar eens naar de koudere periodes… pijnlijk!

Er zijn nog zoveel verschillende mogelijkheden rond vermageren en de 12 etherische oliën uit de starterskit. Laten we samen aan de slag gaan! Ik help je graag verder.

Vermageren met etherische oliën

Zeg ja tegen de starterskit van Young Living!

Maar vooral JA tegen jezelf!

KLIK HIER!

De waarheid over etherische olie